Om ebuy24.dk

Vi har altid arbejdet ud fra en meget slank organisation. Vi har ingen dyre butikker eller udstillingslokaler, dette kombineret med dygtigt indkøb gør, at vi i dag har nogle af de bedste priser på markedet, hvilket vi ønsker, skal komme vores kunder til gode.
Vi har en kæmpe udvalg af møbler til hele hjemmet. Om du leder efter et skoskab, spisestuemøbler, sofa, osv., så har vi helt sikkert noget der passer til din stil. 
 

billeder fra langkær

 

 

 

 

God service og kvalitetsprodukter

Vi sætter en stor ære i at levere en god service. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til webshoppen eller en ordre. Vi gør vores bedste for at finde en passende løsning for alle. 
Vores produkter gennemgår en kvalitetskontrol, så vi hele tiden kan sørge for at have produkter på shoppen, som vi er tilfredse med at sende ud. 

Gratis fragt

Når du køber møbler hos os, får du selvfølgelig gratis fragt i hele Danmark inkl. Bornholm (undtaget alle andre ikke-brofaste øer). 

 

Vi er også i andre lande

Siden 2003 har vi beskæftiget os med salg af møbler og har opnået stor succes i andre europæiske lande.
Pt. råder vi over 4.000 m² lager og administration i Haderslev, ligesom vi i udlandet har etableret distributionslagre hvor vi pt. råder over ca. 10.000 m².

E-mærke

E-mærket er den danske mærkningsordning – et kvalitetsstempel, der viser forbrugerne, at en netbutik drives lovligt og etisk forsvarligt.
E-mærket varetages af e-handelsfonden, en non-profit fond, som følgende organisationer står bag: Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet.
E-handelsfonden har tildelt www.ebuy24.dk e-mærket, da hjemmesiden lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.

Kontakt ebuy24.dk

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål via vores FAQ. Du er altid velkommen til at skrive en e-mail på info@ebuy24.dk eller ringe til os på 74 53 22 38.
Telefonerne er åbne mandag – torsdag kl. 09.00 - 16.00 og fredag kl. 09.00 - 13.30.
 

VirksomhedsoplysningerFront lokation pkinvest

ebuy24.dk 
Langkær 2a
6100 Haderslev
Danmark 
CVR.: 27230709