Guide til gamer stole

Kan man købe en gamerstol online og samtidig træffe det rigtig valg? Det vil vi mene man godt kan.

En gamer stol er mere end bare en kontorstol. Som gamer kan man bruge rigtig mange timer foran skærmen, når man fx skal spille Counter Strike med gutterne eller bare lever sig helt ind i WOW-verdenen. 

En ergonomisk stol kan give en spilleoplevelse ud over det sædvanlige. 

Hvad kan du få hos ebuy24

Her hos ebuy24 kan du få mange forskellige stole. Vores mest populære stole er Paracon og Nordic Gaming. Det er også dem, som denne guide vil gå mere i dybden med. 

Stolene er alle sammen ergonomiske, nogen mere end andre. 

 

Paracon består af modellerne: Rogue, Knight og Reaver. 

Nordic Gaming har modellerne: Challenger, Little Warrior, Charger, Heavy Metal, Performance, Executive og Racer.

Paracons favre verden

I 2016 blev Paracon gaming brandet grundlagt. De har udviklet rigtig meget fedt udstyr til gamere, fx tastaturer, mus, musemåtter og ikke mindst gamerstole. Den første model var Rogue. De ville designe den bedste gamer stol på markedet, og de fik kæmpe succes med det. 

De tre modeller har mange af de samme funktioner, men stadig unikke på visse punkter. 
 

Rogue

Knight

Reaver

Sædebredde

53 cm

56 cm

52 cm

Sædedybde

50 cm

50 cm 

52 cm

Justerbar sædehøjde

50-61 cm

50-61 cm

46-56 cm

Ryglænshøjde

82 cm

83 cm

77 cm

Ryglænsbredde

57 cm

59 cm

55 cm

Vægtkapacitet

105 kg

105 kg

105 kg

Andre specifikationer

Justerbart armlæn

2 justerbare puder

Justerbart armlæn

2 justerbare puder

Aftagelige armlæn

Automatisk justerende ryglæn

 

Samme for alle 3 modeller gælder, at de er bygget op omkring en stærk aluminiumskonstruktion. Du kan være sikker på at stolen aldrig vil knække sammen. Du er garanteret en stol med ekstra lang levetid. 

Alle stolene er designet i PU-læder. Læderlooket ser ægte ud, og kvaliteten er super slidstærkt kunstlæder. Materialet er ekstra tykt, og giver en behagelig oplevelse at sidde i. 

Designet er inspireret af racerbiler som giver den optimale spiloplevelse, når du indtager det virtuelle battlefield. 

Hjulene er også en racerbil værdi. De glider perfekt hen over alle underlag og er ekstra slidstærke, så du ikke skal tænke på at skifte dem ud. 

Alt i alt nogle smarte og holdbare gamingstole til dig der elsker at spille computer. 

Nordic gaming – Et væld af forskellige modeller

Stolene fra Nordic Gaming er en dansk produceret. De adskiller sig fra andre producenter, da de har et meget bredt sortiment, som henvender sig til alle pris- og kvalitetsniveauer. 

De har fokus på minimalistisk design, ergonomi og komfort. 

 

Man kan dele stolene op i tre prisgrupper:
High-end: Heavy Metal og Executive
Mid-range: Performance og Racer
Low-end: Challenger, Little Warrior og Charger

High-end stolen

Hvis man virkelig vil have en stol for alle pengene, så skal man se nærmere på Heavy Metal modellen. Med denne stol får man en gennemtænkt gamerstol der kan bære op til 200 kg. Stolen består også af justerbare armlæn, justerbart ryglæn og der medfølger nakke- og lændepuder. Polstringen er lavet af PU-læder, men stadig super slidstærk. Stolen kan nærmest ligges helt ned, så man lige kan tage sig en powernap, når man trænger til en pause fra computerspillene. 

En anden model indenfor high-end stole er modellen Executive, som rent udseendemæssigt minder om en alm. kontorstol. Dog er den meget mere end det. Den er bygget op om en god metalkonstruktion og har både justerbare armlæn, højde, sæde og ryglæn. Med den udseende passer den perfekt ind i de fleste rum, uden at ”fylde” for meget.

Hvad med en Mid-range stol?

Vores to modeller Performance og Racer, går under Mid-range stole, da prisen stadig er i den lave ende selv om kvaliteten stadig er super god. 

Polstring er stadig lige så tyk som nogle af stolene i high-end. Derudover får man stadig højdejusterbare armlæn samt justerbare andre dele.  

Konstruktionen er også lavet i metal, og derfor kan begge stole tåle en max. belastning på 120 kg. 

Du får stadig en ergonomisk stol med ”gamerstol-looket”. 

Low-end – Den enkelte gamerstol

I vores low-end finder du modellerne Challenger, Little Warrior og Charger. Little Warrior er specielt designet til børn, og er derfor mindre end øvrige stole på markedet. Siddehøjden er 38-48 cm. Siddedybden kun 44 cm. 

Stolen passer perfekt til børns holdning og siddekomfort. Sætter man et barn i en voksenstol, vil det give dårlig komfort og barnet kan derfor få ondt af at sidde længere tid foran skærmen. Anbefalet aldersgruppe er 6-12 år og den kan bære op til 100 kg. 

Modellerne Challenger og Charger er en billig model til voksne. Du får en gaming stol i samme udseende og kvalitet som de andre stole fra Nordic Gaming, dog med færre funktioner og indstillingsmuligheder. For begge stole gælder, at man stadig kan indstille siddehøjden. 

Når stolen kommer ind ad døren hjemme hos jer

Hvad kan du så forvente, når stolen ankommer hjemme hos jer? Vi levere stolen indenfor få dage. 

Stolen vil ankomme i 1-2 kasser og vil typisk bestå af nogle forskellige dele der skal samles. De er aldrig færdigsamlet. Der følger selvfølgelig en samlevejledning med, så man kan se hvad der er for og bag. 

Er der det mindste tvivl, så hjælper vores kundeservice gerne med telefonisk rådgivning. 

 

Se alle vores gamerstole her og træf det rigtige valg for dig.